top of page

Dolar ile Ödeme Yapılan 10 Uzaktan Çalışma Sitesi

Uzaktan çalışma birçok kişinin hayali ancak doğru işi bulmamız bu rekabet ortamında çok kolay olmayabiliyor. Çok bilinen sitelerin yanında biraz daha bilinmeyen siteleri keşfetmeniz hizmetlerinizi sunabileceğiniz daha fazla pazara açılmanız anlamına gelecektir. Eğer biraz da İngilizce dil bilgesine sahipseniz Dolar ile ödeme yapılan ve remote çalışılan, belki daha önce duymadığınız 10 uzaktan çalışma sitesini keşfedeceğiz:

1. Toptal (toptal.com):

Toptal, yazılım geliştirme, tasarım ve finans gibi alanlarda yetenekli serbest çalışanları Shopify ve Priceline gibi önde gelen şirketlerle buluşturmada uzmanlaşmıştır. Platform, başvuranların sadece %3'lük bir kısmını kabul ederek oldukça seçici davranır. Ancak burada yer alabilmeniz kariyeriniz için büyük bir adım olabilir.

Do More yazan bir bilgisayar ekranı

2. Textbroker (textbroker.com):

Eğer yazma yeteneğinize güveniyorsanız, Textbroker sizin için ideal bir platform. Burada heyecan verici uzaktan yazarlık fırsatları bulabilir, yazdığınız içeriğe göre 2 ila 4 yıldız arasında değerlendirme alarak kelime başına ödemeye kavuşabilir ve haftalık olarak ödemelerinizi alabilirsiniz.


3. Authentic Jobs (authenticjobs.com):

The New York Times, Apple ve Tesla gibi devlerle çalışmak isteyen web profesyonelleri için değerli bir kaynak olan Authentic Jobs, kullanıcı dostu arayüzü ve filtreleme seçenekleriyle uzaktan çalışma arayışınızı kolaylaştırıyor.


4. Dribble (dribb.com):

Dribble, yaratıcı kişilerin çalışmalarını sergilediği ve potansiyel müşterilerin uzaktan tam zamanlı veya serbest çalışan yetenekler aradığı dinamik bir platformdur. Basit filtreleme seçenekleri ile size en uygun ilanlara ulaşabilirsiniz.


5. Hubstaff Talents (talent.hubstaff.com):

Uzaktan iş arayan yetenekler ve kaliteli işleri buluşturmasıyla tanınan Hubstaff Talents, size ücretsiz profil oluşturma ve günlük olarak yeni uzaktan çalışma pozisyonlarına erişim imkanı sunuyor. Platformda hem yarı zamanlı iş arayanlar hem de altı haneli maaş hedefleyenler için uygun fırsatlar mevcut.

6. Monster (monster.com):

İnternet üzerinden iş arama platformlarının öncülerinden olan Monster, birçok alanda geniş bir yelpazede uzaktan çalışma imkanı sunuyor. Bu platformun sunduğu kapsamlı iş ilanlarını inceleyerek aradığınız fırsatı bulabilirsiniz.

7. Himalayas (himalayas.app):

Binance, Mozilla ve Paytm gibi tanınmış şirketlerle iş birliği yapmak istiyorsanız, Himalayas tam size göre. Platformun kapsamlı şirket profilleri, kurum kültüründen teknoloji kullanımına ve sunulan faydalara kadar detaylı bilgi içermesiyle iş arayışınızı kolaylaştırıyor.

8. Working Nomads (workingnomads.com/jobs):

Working Nomads'a ücretsiz olarak kaydolduğunuzda, özenle seçilmiş uzaktan çalışma iş ilanlarına erişim sağlayabilirsiniz. Özellikle yazılım mühendisleri için değerli bir kaynak olan platform, ağırlıklı olarak yazılım geliştirme alanındaki işlere odaklanıyor.

Laptop ile çalışan bir adam

9. Solid Gigs (solidgigs.com):

Solid Gigs, ücretli erişim sunan ancak yatırımınızı hak edebilecek bir platform çünkü masraf kesintileri olmadan düzenli olarak iş potansiyellerine erişim sağlayabilirsiniz.


10. WellFound (wellfound.com):

WellFound, internet üzerinde size en güvenilir uzaktan çalışma fırsatlarını sunan platformlardan biridir. Profilinizi geliştirdikten sonra, becerilerinize ve tercihlerinize uygun çeşitli iş seçeneklerini keşfedebilirsiniz.

Sizlere sunduğumuz uzaktan çalışma platformlarının, hayalinizdeki işi bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Siz de bu platformlar hakkındaki düşüncelerinizi ya da başka önerilerinizi yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

댓글


bottom of page