top of page

Aklınıza Gelmeyecek 5 Pasif Gelir Fikri

Tahmin edebileceğiniz gibi dünya üzerinde çok çeşitli girişimler ve iş modelleri mevcut, bunlardan bir kısmı yerel pazarlara hitap ederken bir kısmı da küresel dünya pazarında olumlu bir etki yaratabiliyor. Ülkemizdeki defalarca denenmiş iş fikirlerinin haricinde pasif gelir oluşturmak isteyenler için 5 yeni niş gelir fikrini bu yazıda sizlerle buluşturuyoruz. Paralı Golf Blog'u Golf hakkında başka yerlerde kolay bulunmayacak iyi bilgiler sunabileceğinizi düşünüyorsanız ve iyi bir İngilizceye sahipseniz, çoğu golf oyuncusunun iyi bir maddi duruma sahip olduğunu hatırlatarak aylık 10-15$ gibi rakamların onlar için kolayca gözden çıkartılabilecek rakamlar olduğunu hatırlatmak isteriz. Bir blog oluşturduğunuzda içeriklerinizin bir kısmını ya da tamamını aylık ödeme karşılığı erişilebilir kılabiliyorsunuz.

Tabletten eğitim veren bir kadın

Artizan Çay Eğitimi Dünya çapında çay içen ve çaya ilgi duyan Çinlilerde İngilizlere, Bengallilerden Türklere milyonlarca insan olduğunu düşündüğünüzde böyle bir hobiyi öğrenmek isteyecek, bu eğitime para verecek oldukça fazla sayıda insan olduğunu öngörebilirsiniz. İngilizce dilinde ve güzel görsellerle süsleyeceğiniz iyi bir eğitim dünyanın her yerinden insanın ilgisini çekebilecek potansiyele sahiptir. Online Eğitim Pazarlama Uzmanı Eğer eğitim vermek size göre değilse, herhangi bir uzmanlık alanına sahip olduğunuzu düşünmüyorsanız, başkalarının eğitimlerini pazarlayabilirsiniz. Diğer yöntemler kadar pasif bir yöntem olmasa bile çeşitli eğitmenler ve kurumlar ile anlaşıp kazandırdığınız öğrenci başına belirli bir komisyon alabilir bu sayede kendinize belirli bir kitle ve portfolyo yaratabilirsiniz. Park Yeri Kiralama Yurtdışında oldukça popüler olan bu yöntem ülkemizde şu an yurtdışına kıyasla yeteri kadar bilinmiyor ancak evinizin önünde kullanmadığınız size ayrılmış bir park alanını kiraya verebilirsiniz. Size herhangi bir masrafı olmayacak bu yöntem için yurtdışında çeşitli uygulamalar kullanabilirsiniz ancak ülkemizde bildiğiniz ve güvendiğiniz biri ile anlaşmak en etkili yöntem olacaktır.

Park etmiş beyaz bir araba

İngilizce Epoksi Kaplama Eğitimi Türkiye'de yaşayan ustaların oturup online bir eğitimi para vererek alıp izleyip öğrenmeyeceğini düşünebilirsiniz ve bu konuda muhtemelen haklı olacaksınız ancak dünya çapında geçerli bu ve benzeri yöntemler için her milletten ustaların arama yaptığını ve öğrenmek istediği konulardan olduğunu belirtmek isteriz. Hem dekorasyon amaçlı hem de hobi amaçlı kullanılan bu sistem sadece ustalara değil aynı zamanda kendi ev işlerini kendi yapmayı tercih eden Batı dünyasındaki insanlara da hitap edecektir.


Comentarios


bottom of page